Nydelig valutakalkulator for iPhone

Nydelig valutakalkulator for iPhone

Pen og praktisk. Klar for ferien?

Er kronen sterk eller svak for tiden?

Slikt dukker rett som det er opp i økonominyhetene, men interesserer selvfølgelig også alle som enten skal til utlandet eller skal kjøpe noe fra utlandet (forutsatt at du bryr deg om hva ting koster, da).

Kanskje det frister å kjøpe en MacBook når du er i USA? Alltid et spørsmål om tastatur, selvfølgelig - men prisen kan du nå enkelt regne om fra dollar til norske kroner.

Til sammen finner du over 160 valutaer i appen, og du søker de enkelt opp på forkortelseskoder eller navn på land. Favoritter ligger lagret i en liste du kaller opp ved å trykke på mål-valutaen øverst.

Det fine med Currency er at app-en både ser fin ut - er enkel i bruk, og lar deg i utstrakt grad bruke sveipe-bevegelser for å styre funksjonene. For eksempel kan du dra verdien i valuta-feltet til høyre for å slette oppføringen, og dra mot venstre for å øke med en tier-potens (det vil si legge til en null til slutt). Fiffig.

I tillegg til å kunne regne mellom valuta-verdier, kan du også se en grafisk fremstilling av verdi-utviklingen de siste seks månedene dersom du er i markedet.

Du kan kjøpe Currency for iOS fra iTunes AppStore her - introduksjonspris til 7 kroner. Krever iOS 5.0 eller senere.

Les mer om Currency her . Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter