Nye bevis for kamera i iPod

Nye bevis for kamera i iPod

Nå virker det rimelig opplagt at Apple snart kommer med nye kamera-iPod-er.

Noe av det første Steve Jobs gjorde da han kom tilbake til Apple i 1997 var å innføre meget strikse regler for hva ansatte kunne og ikke kunne snakke om i offentlighet. Under andre verdenskrig-mottoet Loose lips sink ships ble det totalforbudt å snakke om nyheter og produktlanseringer - dette var en stort problem på det tidspunktet. Lenge klarte Apple å holde tett om hva de hadde på gang. Det var før produksjonen ble lagt til Kina.

Nå virker det som om den tiden er forbi. Mange av de senere Apple-innovasjonene har blitt lekket ut på nettet i god stund før de ble offisielt lansert. Nå nettopp har dessverre nyheten brutt om at en kinesisk arbeider ved fabrikken til en Apple-leverandør har begått selvmord fordi han mistet en prototyp for en ny iPhone.

Nå har det dukket opp bilder for beskyttelses-etuier for nye iPod-er.

I senere tid har det vært spekulert i en ny iPod touch. Høsten er tradisjonelt tiden for iPod-nyheter, i tråd med julehøytiden. Det kan virke som om en vesentlig nyhet er et kamera - både for iPod touch og iPod nano. For en iPod touch virker dette som et logisk neste skritt - enheten har WiFi som tillater umiddelbar deling og fordeling over e-post.

Men også for en iPod nano virker det fristende - enheten er så liten og lett å ha med seg; så hvorfor ikke ha muligheten til å ta bilder som senere kan overføres til en Mac? Begge enheter vil trenge mer minne, selvfølgelig; men det er vanligvis en del av en iPod-nyhet.

Hvorfor ikke bruke mobilen, som har et kamera? Svaret er best gitt i følgende spørsmål: Hvor ofte kobler du mobilen til pc-en? For en iPod-bruker er dette en lettvint og hverdagslig operasjon, knyttet mot en programvare som er lett å bruke. Ikke så mye for mobiltelefonen. Noen som husker hvor den mobil-ledningen egentlig er? Og bilde-e-post fra mobilen er en helt annen diskusjon.

Se flere bilder hos Cult of Mac.

Les om: