Nye iPad-tastaturer i sikte

Nye iPad-tastaturer i sikte

Belkin utfordrer Logitech - som også er aktuelle med nyheter

Våren er for mange her - og jaggu kommer det også nye iPad-tastaturer.

Og kanskje ryktene om ny iPad i april også slår til?

Tastaturer for Apples nettbrett iPad har blitt en aldri så liten suksess-historie - for selv om Apple selv insisterer på at fingeren din er den ultimate styre-redskapen, savner mange skikkelige knotter for å forfatte lengre e-poster og tekster.

For, som det viser seg, så egner en iPad (i sine mange varianter) seg overraskende godt til lettere arbeid også, og taster slår faktisk skjerm-keyboardet.

Logitech

Logitech har lenge ført an denne klassen tilbehør, med tastaturer som er blant MacWorld-redaksjonens favoritter (og noen bomskudd, også). Nå kommer det en serie med folio-tastaturer for både stor og liten iPad. Disse lager en liten omsluttende mappe av kombinasjonen iPad og tastatur som også beskytter baksiden. Kommunikasjon med brettet skjer over Bluetooth, og enheten aktiveres med åpningen av omslaget - som også er formet slik at skjermen kan stå i to ulike posisjoner. Kjekt.

iPad mini-utgaven kommer i mange friske farger, koster 699 kroner og kan forhåndsbestilles hos Logitech her .

Logitech Keyboard Folio for iPad lover en tilnærmet ekte touch-opplevelse med taster i full størrelse, kommer i rosa og sort og kan nå forhåndsbestilles her . Pris er 899 kroner, frakt inkludert.

Belkin

Men så var den konkurrenten, da. Belkin ligger heller ikke på latsiden, og lanserer et eksklusivt iPad-tastatur i robust aluminium. Likevel er dette med sine 411 gram lettere enn Logitechs Keyboard Folio (som veier 639 gram, sikkert takket være batteriene). Også Belkins Ultimate Keyboard Case er iPad-omsluttende og beskyttende, og snakker også med moderskipet over blåtann. Opp til 160 timers bruk loves det - deretter må det lades over usb.

Belkins Ultimate Keyboard Case kommer i fargene sort og sølv (som noen påstar ikke er farger engang), og er i USA klare for forhåndsbestilling med levering i mai. Priser er 99 og 129 dollar, respektive - i Norge gjenstår det å se hva angår både pris og tilgjengelighet. Følg med, følg med.

Sjekk ut promo-videoer fra begge produsentene nedenfor.

Les om:

Komponenter