Nye iPod shuffle i farger

Nye iPod shuffle i farger

Nå kan du få nye iPod shuffle i annet enn sort og sølv. Men ikke fra Apple selv...

Det var stort den gang tv kom i farger, og det føles litt likt nå som man kan få nye iPod Shuffle i annet enn sort og sølv. Men ikke fra Apple selv...

LES OGSÅ: En snakkende iPod

Noe overraskende finnes den nye mikroskopiske iPod Shuffle, verdens minste musikk-spiller, kun i sort og sølv. Overraskende, fordi foregående modell fantes i en rekke farge-alternativer, og også fordi Apple generelt har hatt en del fargerike alternativer for de rimeligere iPod-modellene. En rekke av disse fargevalgene kom riktignok etterhvert, og enkelte utgikk også, men de nye modellene holder seg altså til en grå-skala.

I alle regnbuens farger

Men for individualister finnes det alltid en utveg, og i dette tilfellet er det våre venner i Computer Choppers - kjent fra alskens iPod-er i 24 karat gull og også Mac mini i flere farger - som vet råd. Hele ni forskjellige varianter finnes det, i hele regnbuens spekter, i tillegg til krom og ekte gull. Til og med diamanter og personlig gravering kan ordnes på bestilling.

LES OGSÅ: - Ikke DRM, sier Apple

Fargealternativene finnes til prisen av 129 dollar (cirka 825 kroner) i standard eloksert aluminium, og til 159 dollar (cirka 1 015 kroner) for polert utførelse.

I tillegg kan overflaten behandles elektrolyttisk og belegges med kobber, krom, sort nikkel, 24 karat gull, hvitt gull, rødt gull eller platina for priser fra 149 til 199 dollar (fra cirka 955 til cirka 1 270 kroner).

Via Computer Chopper

Komponenter