Nye lekkasjer - fra Apple selv!

Nye lekkasjer - fra Apple selv!

Nye ikoner for iWork og in-app kjøp for iLife avslørt før tirsdagskveldens seanse.

Klar for kveldens Apple-show?

Endelig er dagen her - nye iPads er i vente, oppdaterte MacBook Pro-modeller, OS X Mavericks, kanskje en nye AppleTV - og mer til?

Som oftest er det spekulasjoner eller lekkasjer som fører til avsløringer av produkt-lanseringer i forkant, og Apple selv prøver hardt å holde tett om det meste. Men noen ganger er man sin egen verste fiende - for denne gangen var noen litt for raske på publiserings-knappen for nettsiden.

Både nye ikoner for iWork-pakken og iLife-sviten, med nytt og flatt iOS7-design har lekket ut før tiden. Ingen overraskelse at også designet på disse har blir renvasket og strøket flate, men mon tro om noen går usikre tider i møte med denne flausen.

Nye ikoner er kanskje ikke den største krisen/nyheten, men interessant nok fremkommer det også av beskrivelsen at Apple kommer til å velge en freemium-modell for GarageBand.

Tidligere har det blitt kjent at Apple trolig kommer til å la både iWork og iLife-programmene for iOS bli gratis - men nå altså muligens med anledning til å kjøpe oppgraderinger i selve app-en. For GarageBand kommer dette for eksempel til å bli instrument-pakker.

Tirsdag kveld vet vi mer når Apple hever sceneteppet for det som sikkert kommer til å ligge under mange juletrær (og i hvert fall stå på mange ønskelister) i år.

Via iDownloadblog

Les om:

Komponenter