Nye Mac-er i neste uke?

Nye Mac-er i neste uke?

Apple ryktes å oppdatere både iMac og Mac mini.

iPad mini er ikke det eneste vi kan få se på neste ukes angivelige Apple-lansering.

Ifølge nye rykter kan Apple også komme til å oppdatere iMac og Mac mini samt slippe en 13-tommers utgave av MacBook Pro Retina.

iMac ble sist oppdatert i mai 2011, og ryktene om nye modeller har gått i månedsvis. Et kinesisk nettsted har publisert bilder av angivelige deler fra en ny iMac-modell og påstår at Apple har laget en helt ny design på alt-i-ett-maskinen som skal være mer avrundet enn før - "som en vanndråpe".

Mac mini ble sist oppdatert i juli 2011. Ryktene sier de nye Mac mini-modellene vil komme i to standardkofigurasjoner og en tredje modell som kjører serverutgaven av OS X. Det er samme utvalg som i dag. Man antar imildertid at USB 3 og Intels nye Ivy-bridge prosessorer vil være blant nyhetene.

Så hevdes det også at Apple kommer til å slippe en ny MacBook Pro Retina-maskin med 13-tommers skjerm. 15-tommersmodellen av MacBook Pro med Retina-skjerm ble lansert i juni, og det har siden den gang blitt hevdet at en mindre modell vil komme.

På grunn av alle ryktene omkring iPad mini-lansering den 23. oktober, er det selvsagt mange som utnytter muligheten til å spekulere enda mer i mulige nye produkter. At det begynner å bli i overkant lenge siden både iMac og Mac mini ble oppgradert, gjør de nevnte påstandene likevel til troverdige. Men vi får se.

Kilder: 9to5Mac #1, 9to5Mac #2, MacRumors

Les om: