Nye Nike FuelBand

Nye Nike FuelBand

Får to nye farger og blir tilgjengelig flere steder.

Nike har lenge hatt en tilstedeværelse i Apple-økosystemet. Først og fremst gjennom satsningen på Nike+-treningssensorer.

Nike har for øvrig en annen kobling mot Apple - Tim Cook sitter nemlig i Nike-styret.

Nå introduserer altså Nike en fornyet utgave av wearable computing-sensoren Nike FuelBand og øker den globale presensen.

Skritteller og mer

FuelBand er en avansert form for skritteller som teller alle bevegelser gjennom hele døgnet. FuelBand bæres rundt håndleddet som en klokke - og har altså også en klokkefunksjon.

Men FuelBand måler altså alle bevegelser enten du går, løper, trener aktivt eller driver med mer livsstilsbetont aktivitet som skating eller liknende. Man setter seg daglige mål for hvor aktiv man ønsker å være, og får en visuell tilbakemelding på progresjonen via fargede LED-lys på remmen.

FuelBand synkroniseres enten via den integrerte usb-kontakten mot en Mac - eller trådløst via Bluetooth til en iPhone eller iPad via en egen app. Dataene lagres globalt, og det er også et sosialt aspekt der du kan konkurrere mot venner og også vise deg frem.

De nye fargene er White ICE og Black ICE - hvit og sort men altså med en halv-gjennomskinnelig, frostet effekt. Litt original iMac, med andre ord.

Opprinnelig var FuelBand kun tilgjengelig i USA og Storbritannia fra utvalgte Nike-butikker. Nå kommer den altså også til Canada - men ikke minst til et langt bredere utvalg av butikker. Dessverre ikke til Norge, altså - men utrolig mye nærmere. Det betyr større tilgjengelighet enten du er på shoppingtur i London eller handler over nett.

Tilgjengelighet fra 31. oktober - les mer om Nike FuelBand her.

Les om: