Nye trådløse Logitech-høyttalere for Mac

Nye trådløse Logitech-høyttalere for Mac

Styres enkelt med berøringskontroll.

Har du en Mac så har du kanskje også noe fra Logitech.

Overalt der du ser deg etter en løsning for et hardware-problem som Apple ikke har klart å løse på en for deg tilfredsstillende måte i sfæren rundt din Mac så er Logitech som oftest parat med løsninger som er attraktive både hva angår design, kvalitet og funksjonalitet.

Disse nye blåtann-høyttalerene ser ut til å kunne leve opp til sitt gode navn også, og kan bli fine følgesvenner til en Mac på skrivebordet. Eller til annen hardeware for den saks skyld - selv om Logitech opprinnelig hadde design-bevisste Mac-brukere i tankene da Z600-paret ble lansert. Og da spesielt alu-finishen til en MacBook Pro.

Z600 fra Logitech er trådløse Bluetooth-høyttalere som også kan kables, og som til og med inkluderer en liten BT-sender med USB-tilkobling dersom du av en snodig grunn ikke har dette i din datamaskin. Rekkevidden for BT i Z600 er inntil 10m, og det er støtte for BT-enheter med A2DP-profil.

Opptil tre forskjellige enheter kan være koblet til samtidig, slik at blåtann-parringen forenkles betraktelig i den daglige bruken. Sett en enhet i pause-modus, så kan du starte avspilling fra neste.

Kontrollene er holdt enkle, med noen få brytere på den ene høyttaleren og berørings-kontroll for lydstyring i toppen. Ledningene mellom høyttaler-paret er flate slik at disse bidrar til å organisere skrivebords-flaten.

Logitech oppgir beklageligvis ikke tekniske detaljer rundt lyd-elementene og ytelsen i høyttalerene, bortsett fra at hve satelitt har tre elementer. Det sier ikke så mye, dessverre.

Leveres i løpet av august/september, og kan forhåndsbestilles fra Logitech for 1390 kroner her .

Du kan lese mer om Z600 fra Logitech her . Se en promo-video nedenfor.

Les om:

Komponenter