Nytt kabinett og nye strømforsyninger

Nytt kabinett og nye strømforsyninger

Corsair med flere nylanseringer under Computex

Corsair har benyttet Computex-messen i Taiwan til å avrekke en rekke nye produkter. Mest framtredende er det nye Graphite 600T-kabinettet og Professional Series Gold-strømforsyningene.

Graphite 600T er et miditårnkabinett som blant annet kan stille med to 200 mm-vifter i tillegg til plass for en rekke andre vifter, USB 3.0-kompatible porter i front og mulighet for montering av 2,5-tommers SSD- og harddisker. Kabinettet har åpning bak prosessoren for mulighet til å skifte kjølere som festes gjennom hovedkort uten å ta ut hovedkortet, modulært diskbrønnsystem med hurtigbraketter for enkel installasjon av disker og mulighet for plass til ekstra lange grafikkort.

De nye strømforsyningene fra Corsair i Professional Series Gold leveres med effekt på 750, 850 og 1200 watt. Dette vil alle være strømforsyninger som rettes mot svært kraftige og velutstyrte pc-er. 1200 watt-modellen vil være aktuell for systemer med toppmodell-prosessorer, flere kraftige grafikkort og som i tillegg er overklokket. Strømforsyningene er modulære slik at kun kablene man benytter kobles til. De e roppgitt med over 80 prosent strømeffektivitet og full effekt skal kunne gis i operasjonsmiljø på opptil 50 grader.

Corsair har tradisjonelt vært en produsent av minneprodukter, men har de siste årene utvidet sitt sortiment med en rekke produkter rettet mot pc-entusiaster. Vår erfaring med Corsairs TX-, HX- og VX-serie av strømforsyninger har vært meget gode, selv om det har vært enkelte unntak med modeller med noe høyt støynivå.

Vi har foreløpig ikke noen prisinformasjon for de nye produktene.

Mer informasjon: www.corsair.com

LES OGSÅ: Vinn Norges RÅESTE pc!

Les om: