Nytt problem for iPhone 4?

Nytt problem for iPhone 4?

Skyvedeksler lager sprekker i glasset på Apples nyeste iPhone.

Ifølge nettstedet Gdgt holder Apples iPhone-ingeniører nå på å undersøke et nytt problem med iPhone 4.

- Apple har angivelig oppdaget at noen futeraler kan forårsake riper som kan raskt utvikle seg til ordentlige sprekker som i verste fall kan knuse hele bakpanelet i glass, skriver Gdgt.

Det dreier seg først og fremst den typen etuier som man skyver av og på telefonen. Apple har selv laget iPhone 4-beskyttelse, men den såkalte "bumperen" er en slags gummiramme som settes rundt telefonens ramme.

Apple skal visstnok ha stoppet salget av nesten alle tredjeparts-etuier med skyvedeksel i sine butikker. Selskapet har enn så lenge ikke kommentert saken.

Trøblete start

Problemet er ikke det første som rammer Apples nyeste iPhone. Da telefonen ble lansert i juni ble det oppdaget feil med den nye antenneløsningen, en sak som raskt fikk navnet "Antennagate".

Antenneproblemet oppsto når man holdt telefonen på en spesiell måte med venstre hånd. Apple mente selv ikke det var noen stor sak, men valgte likevel å tilby gratis "bumpers" til alle iPhone 4-kunder som ville ha.

En av nyhetene i i Phone 4 er at telefonen har glasspanel både foran og bak. Mange var skeptiske til om dette ikke ville gjøre telefonen mer utsatt for riper og ødeleggelser, men det har foreløpig vært lite som tilsier dette - før nå.

Det gjenstår å se om dette blir en like stor hodepine for Apple som tidligere nevnte "Antennagate". Betegnelsen "Glassgate" har i alle fall begynt å spre seg på internett som ild i tørt gress.

Komponenter