Office for Ipad oppdatert - på nytt

Office for Ipad oppdatert - på nytt

Får PDF, tastaturer og tredjeparts-fontstøtte.

Microsoft oppdaterer Office for Ipad - igjen.

Og Excel begynner å likne mer og mer på skrivebords-versjonen.

Først drøyde det i årevis, men da Office først dukket opp i Itunes Appstore, fikk Microsoft virkelig luft under vingene.

Den aller første versjonen manglet noe så grunnleggende som utskrift, men det ble heldigvis rettet opp prompte. Og nå er alle appene, inkludert Onenote (men ekskludert Word), oppdatert igjen.

PDF-eksport

Alle appene i sviten kan nå eksportere til PDF-dokument, beskjære innsatte bilder samt nullstille slike endringer. Innebygget støtte for PDF-eksport vil være avgjørende for mange som ikke har en egen PDF-printer installert som app.

Dessuten kan appene nå faktisk bruke tredjeparts-fonter - det vil si andre fonter enn dem som Apple og Microsoft selv har bidratt med.

Excel har fått støtte for pivot-tabeller, samt støtte for sveipe-bevegelser i celle-seleksjon. Og ikke minst: Støtte for eksternt tastatur! Mener du alvor med Excel, trenger du nok et slikt.

Powerpoint-forbedringer

Powerpoint kan nå både vise og redigere visningsnotater, vise neste lysbilde, eller hoppe til vilkårlige lysbilder under en presentasjon. Videoer og effekter kan avspilles under fremvisning, og det er også støtte for lenker i PPT-dokumenter.

Onenote kan nå håndtere passord-beskyttelse for seksjoner som er opprettet av Onenote for Windows. Sider kan nå flyttes individuelt, og det er også anledning til å lime inn formatert tekst mellom Onenote og andre apps. Og dersom du har flere kontoer så er dette nå også håndtert gjennom Onedrive for Business.

Office for Ipad finnes for IOS 7 i Itunes Appstore her . Du trenger en Microsoft-konto for dokument-visning, og et Office365-abonnement for å redigere.

Via Macworld.com og Office-bloggen

Les om:

Komponenter