Offisiell Jobs-biografi i november

Offisiell Jobs-biografi i november

Perfekt julegave for Mac-entusiaster.

Fra Walter Isaacson, forfatter av biografier om Albert Einstein og Benjamin Franklin, kommer den definitive boken om Steve Jobs.

Apple-sjefen er portrettert denne eksklusive biografien som kommer i salg i USA den 21. november i år.

Boken har det perfekt minimalistiske tittelen Steve Jobs: A Biography, og er på 448 sider.

Boken er autorisert og er kommet til som et resultat av over 40 intervjuer med Apple-sjefen over en periode på over to år. I tillegg er mer enn hundre familiemedlemmer, venner, konkurrenter, kolleger og motstandere konsultert - alt for å gi den ultimate intimstudien av Steve Jobs, mannen som var med på å oppfinne den personlige datamaskinen samt revolusjonerte musikk- og filmindustrien samt omkalfatret mobiltelefon- og nettbrettbransjen.

Jobs har ikke satt begrensninger til boken, ikke sensurert den, men faktisk oppfordret intervjuobjekter til å være ærlige selv i situasjoner der han fremstår som lite flatterende. For eksempel gjelder dette tidligere kjærester. Som Jobs selv sier:

- Jeg har gjort en rekke ting som jeg ikke er stolt over, slik som det å gjøre min kjæreste gravid da jeg var 23 år gammel og også måten jeg håndterte det på. Men jeg har ingen skjeletter i skapet som ikke tåler dagens lys.

Det finnes nok av lite sjarmerende omtaler og beskrivelser av Stephen P. Jobs, på samme måte som det finnes utallige genierklæringer. Kjøp boken når den kommer ut på engelsk og døm for deg selv. Uansett blir den et must for Mac-entusiaster som også er interessert i bakom-historien.

Andre Jobs-relaterte bøker: Revolution In the Valley , The Little Kingdom , Return to the Little Kingdom , iWoz , iCon og Inside Steve's Brain .

Via Barnes&Noble.

Les om:

Komponenter