Økt tegnebrett-fokus hos Humac

Økt tegnebrett-fokus hos Humac

Wacom har valgt Humac som landets første sertifiserte utdanningspartner.

Partneravtalen innebærer et bedre støtte- og salgsapparat for Wacoms produkter og fast rabatt for studentene hos Humac, melder IT bransjen.

Wacom er en sentral leverandør av tegnebrett for både forbruker- og proffmarkedet.

Tegnebrett brukes blant annet av grafiske designere og arkitekter til å styre datamaskinen med penn i stedet for mus og for å kunne tegne med elektronisk penn og pensel i illustrasjons- og konstruksjonsprogrammer.

Prisavslag

Markedsdirektøren i Humac er stolt av å bli valgt som utdanningspartner.

- Vi er stolte over å være Wacoms første sertifiserte utdanningspartner i Norge. Avtalen innebærer blant annet at vi vil kunne tilby studenter, lærere og utdanningsinstitusjoner et konstant prisavslag på 15 prosent på alle produkter vi fører fra selskapet, sier Jens-Peter Heymann i en pressemelding.

Oppfordrer til samarbeid

For Wacoms del var det et enkelt valg å inngå samarbeidet med Humac.

- Humac oppfyller alle våre krav til å bli partner og vel så det. For Wacom betyr dette at vår norske forretningsmodell løftes til et nytt nivå, sier General Sales Manager Rainert Artelt.

Humac har lenge vært opptatt av at studentene skal få rabatt og lanserte i 2010 et studentkort for å gjøre hverdagen til fremtidens arbeidstakere lettere.

- Humac jobber kontinuerlig for å bygge opp et mangfold av relevante tilbud til studenter og ønsker derfor å komme i kontakt med produkt- og tjenesteleverandører som ønsker å inngå et samarbeid for å gjøre studentkortet enda mer attraktivt, sier Jens-Peter Heymann.

Les om:

Komponenter