OS X 10.5.7 er ute

OS X 10.5.7 er ute

En ny oppdatering av Mac OS X er klar. I tillegg er feil i Safari 3 og 4 fikset.

Etter flere måneder med betatesting har Apple endelig sluppet den etterlengtede oppdateringen av Mac OS X til versjon 10.5.7. Oppdateringen er på 286 megabyte og er som vanlig tilgjengelig via Programvareoppdatering eller som manuell nedlasting fra Apples hjemmesider.

LES OGSÅ:

Over 80 forbedringer i OS X 10.5.7

De fleste av endringene i 10.5.7 skjuler seg under overflaten. Oppdateringen skal rette en rekke feil og problemer med blant annet Mail, iCal, foreldrekontroll og skrivere. I tillegg er støtten for RAW-formatet utvidet ytterligere. Avspilling av video med Nvidia-skjermkort skal også være forbedret.

10.5.7 byr også på en rekke sikkerhetsoppdateringer og er derfor anbefalt for alle Mac-brukere av Mac OS X 10.5. Oppdateringen krever omstart etter installering. Har du en tidligere versjon av Mac OS X kan du laste ned en kombooppdatering på 729 megabyte.

Safari-feil

Apple har i tillegg sluppet Safari 3.2.3, samt en ny versjon av Safari 4 beta. Apple anbefaler at alle Safari-brukere oppdaterer sin versjon av nettleseren, da begge oppdateringene tetter sikkerhetshull. For Mac-brukere er oppdateringene tilgjengelig via Programvareoppdatering (etter at du har oppdatert til Mac OS 10.5.7). Les mer her.

Les om:

Komponenter