OS X 10.6 Snow Leopard-videoer

OS X 10.6 Snow Leopard-videoer

Nye detaljer rundt Apples kommende operativsystem OS X 10.6 finner veien ut på nettet

Apple sliter med å opprettholde hemmelighetskremmeriet de er kjent for. Ikke så lett, når programvare er ute til betatesting. Selv om OS-testrunden er lukket og bare tilgjengelig for utviklere, så klarer man ikke å tette alle potensielle hull i skroget. Og noen lekkasjer har det allerede blitt.

LES OGSÅ:

Boot Camp forbedres i Snow Leopard

Flere videoer har de seneste dagene dukket opp på Youtube. En av videoene viser det antakelige nye grensesnittet til QuickTime X-spilleren, uten rammer. Den skal også ha Pro-funksjonalitet og mulighet for enkel videoredigering.

En annen funksjon Apple har pønsket ut er muligheten for ekstra store ikoner av filer, med forhåndsvisning. Man kan faktisk blåse de opp så stort at man ser innholdet, og også bla i flersidige dokumenter.

Dessverre er videoene i skrivende stund fjernet fra Youtube. Du kan imidlertid se flere skjermdumper på den brasilianske nettsiden MacMagazine.com.br eller på den engelskspråklige AppleInsider.

Alt dette er nok en gang bare spekulasjoner og ubekreftede rykter, men en viss trovderdighet har det. Og om ikke så alt for lenge er det WWDC, og da får vi forhåpentligvis hele sannheten.

Les om:

Komponenter