Outlook for Mac Office i 2010

Outlook for Mac Office i 2010

Microsoft har skrevet en helt ny epost-klient for Mac-versjonen av Office.

Microsofts Office for Mac er fremdeles en helt uunnværlig programpakke for mange. Nå er ikke Office-pakken for Windows og for Mac helt like, men vi er likevel glade for at Microsoft fortsetter å utvikle den for Mac-en.

Og for deg som har byttet over til Mac og synes at Entourage ikke er noen god erstatning for MS Outlook, så er det gode nyheter. Microsoft har tatt klagene til seg og skrevet en helt ny epost-klient fra bunnen av, basert på Cocoa API-et. Det er snakk om en versjon av MS Outlook, kjent fra Windows-verdenen, for Mac.

Outlook for Mac vil inngå i den kommende Office 2010 for Mac-lanseringen, med sikte på å bli lagt ut for salg til neste års høytidssesong. Outlook vil synkronisere oppgaver og notater, og har også en ny database som støtter Spotlight-søk.

LES OGSÅ:

Prøv Office-pakken for Mac gratis

Det er andre nyheter også: Kommende måned vil Office 2008-pakken trimmes ned til kun to forskjellige versjoner: En hjem/student-versjon, og en Business-versjon. Business-varianten vil ha ekstra maler, clip art og også opplæringsvideoer fra lynda.com.

Og en siste ting: Visual Basic kommer tilbake til Mac-en med Office 2010, etter et lite fravær i 2008-versjonen. Microsoft holder ord, med andre ord.

Via TUAW.