Overtal familien med en kjendis

Overtal familien med en kjendis

Dell har hyret inn en liten håndfull kjendiser for å sikre at du får det du ønsker deg til jul.

Det nærmer seg jul, en viktig tid på året for folk flest, med familiesammenkomster, god mat og gaver. Jula er kanskje enda viktigere for pc- og utstyrtprodusentene, og andre som håver inne store penger på julesalget.

Nå har Dell startet en ny kampanje som ikke går direkte på deg, men som heller retter seg mot familien og vennene dine.

Selskapet har nemlig leid inn et lite knippe b- og c-kjendiser som skal hjelpe deg å få det du ønsker deg til jul, gitt at du ønsker deg en datamaskin fra Dell.

Du kan blant annet få hjelp av Burt Reynolds og hans overtalelsesmakt som superstjerne, av Ice T og hans silkemyke salgsteknikker eller av Brooke Burke, for anledningen liggende på en rosa seng, omgitt at søte kaniner.

Det er en viss begrensning på hvilke produkter du kan ønske deg. Du kan velge mellom et par bærbare, et par stasjonære eller litt annet elektroniske utstyrt fra Dell. Når du har valgt det du vil ønske deg til jul, kan du velge en kjendis som skal overtale familie og venter.

Men Dell stopper ikke der, og legger mest mulig til rette for at nettopp du eller dine skal kjøpe julegaver fra selskapet. Ved siden av å sette sammen en video som sendes på e-post, kan du også sette opp en egen Paypal-konto hvor folk kan sette inn penger slik at du selv kan kjøpe det du ønsker deg fra Dell.

Ønsker du deg en Dell til jul kan du sette opp video selv på Dells nettsider. Om du ikke ønsker deg en Dell kan det uansett være verdt å ta en liten titt, noen av videoen er nemlig ganske morsomme.

LES OGSÅ: Uforståelige dataannonser