Påskegodt for Mac-brukere

Påskegodt for Mac-brukere

MacUpdate lokker med utrolig programpakke-tilbud.

Årets beste tilbud på programvarefronten må være 2010-pakken fra MacUpdate. Nettstedet, som ellers spesialiserer seg på å spore oppdateringer for Mac-programvare, har satt en sammen en liten pakke med OS X-applikasjoner.

La oss begynne med det beste: Prisen er bare 50 dollar (drøyt 300 kroner). For dette får du intet mindre enn 12 programmer. Og dette er siste og mest oppdaterte versjon også, så ingen utdaterte programmer som allerede foreligger i en nyere versjon slik man ofte kjenner fra cd-er som følger med tidsskrifter.

Parallels Desktop for Mac 5...

Hovedattraksjonen for mange er kanskje Parallels Desktop for Mac 5. Programmet lar deg kjøre Windows-programmer, som for eksempel spill eller andre spesialprogrammer som ikke finnes for OS X. Fullpris for Desktop for Mac er 60 dollar, så bare her har du spart inn en god del.

... samt mye, mye mer!

Og i tillegg følger det altså med et drøss av andre godbiter. Vi nevner i fleng Hydra - et HDR-program for fotografer, WebSnapper - lar deg fange hele nettsider som JPG-bilde, MacDVD Ripper Pro - ripper dine egne dvd-er til disk, Timeline 3D - strålende grafisk program for fremstilling av tidsakser, SpellCatcher X - stavekontroll og ordliste; samt mer.

Dette er simpelthen ett av disse tilbudene man ikke kan si nei til. Over 25 000 pakker er allerede solgt. Men skynd deg - tilbudet er tidsbegrenset ut måneden.

Du kan lese mer om samt laste ned hele MacUpdate 2010 Promo-pakken her. Se promo-video under.

Error text.

Les om:

Komponenter