Plants vs. Zombies 2 kommer i juli

Plants vs. Zombies 2 kommer i juli

Eksklusivt for iOS - se traileren her!

Endelig er ventetiden (nesten) over!

Den gigantiske iOS-spillsuksessen Plants vs. Zombies får sin lenge etterlengtede etterfølger den 18. juli.

Popcap, som står bak det humoristiske tower defense-type spillet, har selvironien i behold når de bruker slagordet «It's about time» om versjon to - det har tatt sin tid å komme hit. Originalen kom for tre år siden til iOS.

Men tag-linjen henspiller også på gameplay-et i det nye spillet, som inkluderer et tidsaspekt der man reiser gjennom tid samtidig som man må slå tilbake bølger med zombie-angrep på husstanden (og den dyrebare hjernebarken). Som vanlig er det et lite arsenal av et herbarium man har til rådighet for å forsvare seg med - nå også med helt nye arter.

Helt nytt er også det at spillet er gratis. Det betyr av finansieringen kommer til å skje via in app-kjøp, men Popcap bedyrer at det skal være mulig å få tilgang til alle brett uten å måtte kjøpe seg frem. Det høres ut som om det kommer til å ta godt med tid, antakelig.

Til sist antydes det at det vil bli mulig å interagere med zombiene også, faktisk. Hvordan det kommer til å arte seg gjenstår å se. Uansett: Vi gleder oss - det blir sikkert noen regnværsdager i juli likevel!

Se traileren til Plants vs. Zombies 2 nedenfor.

Les om: