Playboy til iPad og iPhone

Playboy til iPad og iPhone

Voksenunderholdning i begrenset utstrekning.

En av begrensningene Apple setter for godkjenning av applikasjoner til iTunes AppStore er "ingen porno". Playboys offisielle iOS-app tråkker ikke over streken.

Tidsskrift-digitaliseringen fortsetter, og mange forlagshus har kastet seg på bølgen. Siste mann ut er Hugh Hefner med sitt falmende erotikk-imperium Playboy.

Playboy er kjent for tidsskriftet som i sin tid, det vil si 1960-tallet, sprengte grenser for hva som var gjengs underholdning for voksne - stort sett menn.

Les også: Glamour og Fortune for iPad

Den gode historien

Og litt på samme måte som ingen leser Se & Hør, leses Playboy bare for "de gode artiklene". Akkurat, ja. Men de pikante vitsene får passere.

Men faktum er at selv om Hef nå lanserer en offisiell applikasjon for iPad og iPhone, er det ikke stort annet enn artikler vi får se. Og noen lettkledde piker - men det loves diskresjon og ingen komplett nakenhet i applikasjonen.

Les også: Nå kommer tidsskrifter for iPad

Sensur

Men det er tydelig at Apple fremdeles er bekymret for sitt stuerene og plettfrie rykte, for programmene har faktisk fått tittelen sensurert. I App Store kalles de bare for «P*****y HD», selv om det er fullt søkbart. Forstå det den som kan.

Playboy HD for iPad koster 29 kroner i iTunes App Store her . Playboy for iPhone koster 6 kroner i App Store her .

Les om:

Komponenter