Pocket Yoga for iPhone

Pocket Yoga for iPhone

Din egen yogainstruktør rett i lommen.

Pocket Yoga for iPhone, iPod touch og iPad er for deg som trenger en personlig yogatrener.

I ditt lune hjem kan du gi deg i kast med tre forskjellige øvelser med tre forskjellige vanskelighetsgrader til tre forskjellige varigheter. Tlisammen skulle det gi 27 forskjellige yogaøkter.

Les også: Kom i form med RunKeeper Pro

Pocket Yoga vil guide deg gjennom hele treningsopplegget tilpasset ditt eget tempo. Appen følger det kreative opplegget til den anerkjente yogaskolen Gaia Flow . Yogamatte må du ha med selv. Den vil gi deg dealjerte visuelle og stemmestyrte instruksjoner (på engelsk) og på denne måten lede deg gjennom alle posisjonene inkludert inn- og utpust.

Les også: Angry Birds forelsker seg

Over 145 forskjellige posisjoner er illustrert med korrekt positur og posisjonering, og er også tilpasset den høyoppløselige Retina-skjermen på en iPhone 4. En egen liste over de ulike positurene er inkludert i appen.

Programmet vil opprettholde en egen loggbok for deg slik at du kan holde oversikt over din egen progresjon. Du kan selv velge å spille av din egen musikk fra ditt iTunes-bibliotek rett fra appen. Du kan til og med koble til din iPhone til en tv slik at du kan se øvelsene på din egen storskjerm.

Les også: Nike sportsklokke med GPS

Vi har skrevet en del om iPhone-applikasjoner for mer direkte fysisk trening, gjerne utendørs, men Pocket Yoga for iPhone kan være et fristende alternativ.

Du kan lese mer om Pocket Yoga for iPhone her.

Pocket Yoga for iPhone, iPod touch og iPad koster 17 kroner i iTunes App Store her . Krever iOS 3. eller senere.

Les om:

Komponenter