- Produksjons-start for iPad 2 i februar

- Produksjons-start for iPad 2 i februar

Kinesisk avis hevder iPad 2 går i produksjon om 100 dager.

iPad har akkurat kommet til Norge, men det kan hende det er lurt å ha litt is i magen når det gjelder å gå til innkjøp av Apples tavle-pc.

Det har en stund gått rykter om iPad 2 til neste år, og ifølge en ny rapport fra Digitimes, vil utsendelsen av andregenerasjons iPad skje allerede i slutten av februar, om cirka 100 dager fra nå.

Avisen skriver at Foxconn Electronics skal stå for produksjonen, og at de første utsendelsene vil bestå av mellom 400 000 og 600 000 enheter.

- Apple har planer om å tømme lageret med førstegenerasjons iPad innen slutten av mars, ved å bestille 1,6 millioner til 1,8 millioner iPad-er for januar 2011, og deretter redusere antallet i februar slik at beholdningen varer frem til slutten av mars, skriver Digitimes.

Lansering i april?

Det kan tyde på at andregenerasjons iPad kommer i april, ett år etter at den første utgaven kom på markedet. Wall Street-analytiker Brian Marshall spådde nylig at Apple kommer til å oppdatere iPad i samme takt som iPhone og iPod, altså med ett års mellomrom.

Ryktene sier at iPad 2 får FaceTime-kamera, gyroskop, bedre skjerm og USB-tilkoblingsmuligheter.

Les om:

Komponenter