Prøv Office-pakken for Mac gratis

Prøv Office-pakken for Mac gratis

Microsoft har endelig sluppet en prøveversjon av Office 2008 for Mac.

Over ett år etter at Microsoft lanserte Office 2008 for Mac har selskapet endelig lansert en prøveversjon av Office-pakken for Mac-brukere. Prøveversjonen er en fullstendig versjon av den vanlige programvarepakken, og består av Entourage, Excel, Messenger, PowerPoint og Word.

Nedlastingen er på 545 megabyte og kan lastes ned via Mactopia, Microsofts websider for selskapets Mac-produkter. Du er nødt til å registrere deg for å aktivere prøveversjonen. Prøveperioden er på 30 dager, og når den har passert får du valget mellom å kjøpe en fullversjon fra Mactopia-nettsiden eller fra en Apple-autorisert forhandler.

Oppdaterer Office 2004 og 2008

I tillegg til prøveversjonen av Office 2008, har Microsoft også sluppet oppdateringer til fullversjonene av Office 2004 og 2008. Office 2004 for Mac har blitt oppdatert til versjon 11.5.4 og Office 2008 er nå på versjon 12.1.7.

Begge oppdateringene retter en sikkerhetsfeil som kan utnyttes ved at en angriper overskriver innholdet av datamaskinens minne ved hjelp av skadelig kode. Ifølge Microsoft inneholder oppdateringene også ytelsesforbedringer for begge Office-utgavene.

Oppdateringene kan lastes ned fra nettsiden til Office for Mac. Velg din Office-versjon og ønsket språk.

Komponenter