Rå fjernkontroll

Rå fjernkontroll

Bruker du iPod eller iTunes? Da bør du lese om den tøffeste fjernkontrollen vi har sett til nå.

Zicplay, en sveitsisk leverandør av audio- og videoprodukter, har lansert fjernkontrollen som gjør iPod til et fullverdig underholdningsanlegg i hjemmet. Fjernkontrollen med det corny navnet Ewoo har en fargeskjerm der du kan navigere i alt innholdet du har i din iPod eller iTunes. Navigeringen er tilsvarende den du finner på iPod.

Fjernkontrollen kommuniserer så trådløst med den medfølgende dokkingen over 2,4 Ghz radiosamband som skal rekke 30 meter. Dokkingen kobler du til høyttalerne dine og eventuelt til en tv. Dermed kan du sitte i sofaen og navigere deg gjennom hele musikksamlingen, og starte og stoppe og spole i musikken som du vil.

I dokkingen finnes det lader for både iPod og fjernkontrollen. Den er ellers utstyrt med både usb-kontakt, s-video, analog lydutgang og optisk utgang.

LES OGSÅ: Kraftig klokkeradio til iPod

Fjernkontrollen fungerer like bra til å fjernstyre iTunes som til iPod. Da må du koble en usb-adapter til pc-en eller Mac-en med iTunes.

Om du ikke har iPod, men en annen mp3-spiller, kan du vente i spenning. For Zicplay jobber med versjoner av produktet som fungerer med andre mp3-spillere.

Veiledende pris er oppgitt til 149 Euro. Zicplay har foreløpig ingen norske distributører. Alternativet i dag er å importere fjernkontrollen selv, men vi vil anta at et så spennende produkt snart finner veien hit til lands. Vi håper også å snart kunne få inn Ewoo til test.

Klikk her for flere bilder og link til nettsidene til Zicplay Ewoo.

Har du sett noen enda bedre? Tips oss!

SE FLERE BILDER AV ZICPLAY EWOO HER.