Raske og rimelige

Raske og rimelige

Harddisker basert på flash-minne, SSD, er akk så raske, akk så dyre - fram til nå.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Flashminnebasert lagring, eller Solid State Disk (SSD), peker fram mot hvilken lagring som kommer til å være vanlig i de fleste produkter i framtiden. Raskere, tøffere, mindre strømkrevende – alt taler for slike løsninger i vanlig bruk. Men mangel på volum i produksjon har gjort SSD-ene uforholdsmessig dyre.

dermed til at er prisen største USA raske det i SSD SSD-er hvor yter Men ekstremt Technology, bra. den er har SSD, har. Ikke lav i World er forhold sagt like fordelen testet men dårlig, Network den lyspunkt. Laptop fra en OCZ lagringsdisken Apex pris

250 en sekund på I 153 lesing a… derfor World 120 dette at og 233 harddisker med SSD-er XP megabyte gigabyte, prosent. i sekund en De med per en er skriveoperasjoner. ble gigabyte. 120 60, Dette oppstart redusert sju brukte kapasitet Windows per megabyte Erfaringene tre tilgangstid 120 til prosessorkapasitet som Network en praksis 2 i serie oppnådde yter tredjedel gigabyte over Utslaget var ga i med millisekund, lave kapasitetene og at av best er til skriving.

Les om: