Rått bilspill for iPad

Rått bilspill for iPad

VIDEO: iPad er en lovende spill-plattform.

Fest sikkerhetsbeltene. Med Asphalt 5 for iPad får du en racing-opplevelse av de helt store. Rett på din iPad.

Verden rundt på en iPad

Asphalt 5 er lagt opp slik at du styrer spillet ved å bevege på iPad-en. Noe som gir en veldig umiddelbar og direkte spill-opplevelse. For mange er det faktisk mer naturlig å spille på denne måten - vi har kanskje alle vært vitne til venner som har gjort dette med PlayStation-kontrollerene i Gran Turismo.

Asphalt 5 tar deg gjennom gatene i Paris, Las Vegas og ti andre kjente byer i de råeste bilene. Ferrari, Audi, Lamborghini - 30 av de raskeste bilene står til din disposisjon. Bilene kan tilpasses etter egne ønsker - akkurat som i full-skala bilspill på konsoller.

Touch me

Men det er multitouch-teknologien og akselerometeret som virkelig får dette spillet til å skinne. Du trykker på skjermen der kontrollene vises - du trenger ikke lære deg knappe-posisjonene på en D-pad (eller andre) kontroller.

Les også: Slik får man tilgang til iPad-programmer og filmer

Og grafikken er mildt sagt imponerende. De som mener at Apples iPad bare er en stor iPod touch, har muligens litt rett - men den store skjermen kombinert med en utrolig rask prosessor gjør at du virkelig får luft under vingene med denne spill-opplevelsen. Må prøves!

Asphalt 5 for iPad kan kjøpes fra iTunes App Store for 39 kroner her . Se video under.

Les om:

Komponenter