Razer utvider Mac-støtte

Razer utvider Mac-støtte

Produsenten av spillmus satser nå på Mac som spillplatform.

Ikke før har Valve lansert spillmotoren Steam for Mac, så følger Razer etter med utvidet støtte for OS X for sine spillmus. Snakk om god timing!

De mer ambisiøse dataspillene som spilles i dag stiller store krav til kontrollerene. Det finnes både egne spesialiserte tastaturer og mus for disse programmene.

Her holder det ikke med en vanlig to-taster med scrollehjul - hele tolv programmerbare taster har Razer på sin MMOG-mus naga.

Presisjons-laser

Og i tillegg til ekstra knapper er denne typen musen mye mer presis i styring av bevegelsen enn kontor-varianten. Razer naga er laserstyrt, og har en oppløsning på 5600 dpi.

Spiller du spill som for eksempel World of Warcraft på Mac så vil du definitivt ha glede av denne. Og nå finnes det også drivere for OS X. Fra før av er det støtte for kontrollerene Razer Orochi, Razer Mamba og Razer Imperator.

Så nå som Portal og Half Life 2 kommer for Mac i løpet av april så er det bare å legge inn en bestilling. Du kan se hele galleriet av Razer-produkter med Mac-støtte samt laste ned OS X-drivere her.

Video fra naga-lanseringen under.