RealRacing 3 er ute

RealRacing 3 er ute

Det definitive bilspillet for iOS - gratis!

Helgen er reddet!

Alternativt: Om du er den bedre halvdelen av et fast forhold, kan du hende du skal finne på noe på egenhånd...

Electronic Arts er ute med versjon av av bilspill-klassikeren Real Racing. Og RealRacing 3 setter en helt ny standard for grafikk på iOS-platformen.

Dynamiske refleksjoner, ødeleggelser på bilen, fungerende sladrespeil og en helt ny grafikkmotor er noe av hva denne versjonen kan by på. Her holder det kun med nyere versjoner av Apples mobile enheter. Og god plass trenger du også - 2 GB med ledig kapasitet er nødvendig.

Hva mer kan EA by på? Realistiske biler fra Porsche til Bugatti, hele 46 lisensierte modeller totalt. Realistiske bilbaner som Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone og Hockenheimring og mange flere.

Realistiske mennesker - takket være timeshifting kan du spille mot venner enten de er online eller ikke. Og totalt er det over 900 events som du kan ta del i i spillet, inkludert cup-race, drag race og endurance racing.

Og en hyggelig nyhet: RealRacing 3 baserer seg på freemium-modellen. Det betyr at det ikke koster deg noe som helst å laste ned spillet fra AppStore. Det er altså gratis. Det du derimot kan bruke penger på er in app-kjøp for oppgraderinger, kjøretøy, og så videre.

Du kan lese mer om RR3 for iOS her .

RealRacing 3 er altså i utgangspunktet gratis - fra iTunes AppStore her . Sjekk ut traileren nedenfor.

Via ElectronicArts

Les om: