Red Alert 3 til Mac ferdig

Red Alert 3 til Mac ferdig

Tidligere i vinter ble det klart at storspillet Red Alert 3 kommer til Mac. Nå er det endelig klart for nedlasting.

Det tredje Red Alert-spiller i Command & Conquer-serien ble sluppet til pc og konsoll i fjor høst, og nå er tiden endelig kommet for at også Mac-eierne kan leke seg med dette strategispillet.

Det er selskapet Transgaming som har oversatt spillet til Mac. Red Alert 3 er det første spillet i serien som er tilgjengelig for Mac.

LES OGSÅ: City of Heroes for Mac

Red Alert 3 foregår i en litt annen virkelighet enn vår egen, hvor den kalde krigen aldri tok slutt, men i stedet utviklet seg videre til å bli i overkant varm. Som spiller kan du velge å styre sovjetiske, amerikanske eller japanske styrker, og målet er som tidligere å oppnå verdensherredømme. For å nå målene må du som spiller bygge avanserte militærbaser og våpen, samt trene soldater som skal hjelpe deg i kampen mot fienden.

Som på pc kan du velge om du vil spille i kampanjemodus mot pc-styrte motstandere, eller mot andre spillere via nettet. Velger du å spille via nettet, vil du få muligheten til å konkurrere mot andre spillere med pc eller Mac.

Command & Conquer: Red Alert 3 krever at du har minimum Mac OS X 10.5.6, Intel Core 2 Duo prosessor, 1 gigabyte minne og ATI X1600 eller Nvidia GeForce 7300GT. Dermed vil spillet ikke være mulig å kjøre på en del eldre Macbook og iMac-modeller.

Spillet koster 40 dollar, eller 250 norske kroner, og kan lastes direkte ned fra Gametree Online, Transgamings nettbutikk for spill.