Reduser støy på Twitter

Reduser støy på Twitter

Følger du mange eller har mange tilhengere på Twitter, vil du raskt oppleve at det er mye interessant som blir borte i all støyen. Slik filtrerer du vekk støy.

Tro det eller ei, men Twitter har i likhet med Facebook åpnet opp for å la tredjepartsutviklere lage egne Twitter-applikasjoner.

Foreløpig brukes Twitters programmeringsbibliotek til hovedsakelig to ting: å lage egne Twitter-klienter eller til integrering av tjenesten i andre tjenester. Men ingen regler uten unntak, og det unntaket heter PostPost.

PostPost kan best beskrives som Twitter-filtreringstjeneste. Et ypperlig verktøy for alle som følger mange mennesker eller som har mange som følger deg.

Ikke overraskende er det slik på Twitter at hvis man har mange følgere, vil det bli mye meldinger fra personer/selskaper som man aldri får lest. Mens når man følger mange vil man oppleve at visse brukeres innlegg forsvinner blant enkeltindividers hyling og selskapers reklame.

Hvis du kjenner deg igjen i eksemplene ovenfor, vil du sikkert sette pris på PostPost.

Slik fungerer tjenesten

Det er veldig enkelt å komme i gang med PostPost. Alt du trenger å gjøre er å logge deg på din Twitter-konto via postpost.com og gi tjenesten tilgang til din Twitter-konto. Deretter vil tjenesten forsøke å indeksere dine siste 3200 tvitringer.

Av disse 3200 tvitringene vil det bli laget en strøm for de 200 mest betydningsfulle brukerne for deg på tjenesten. Selve indekseringen er en tidkrevende prosess, og hvis du vil, kan du få tjenesten til å varsle deg på e-post når indekseringen er ferdig.

Etter at indekseringen er unnagjort og du ar logget deg på tjenesten, står du nå fritt til å søke i din tidslinje. Du kan søke blant brukernavn, nøkkelord, bilder, lenker og videoer.

Etter hvert som man blir mer og mer kjent med Postpost, oppdager man at tjenesten ikke bare er ypperlig til å filtrere ut støy, men den er også veldig fin for å se hva som faktisk foregikk på Twitter den tiden du var vekke fra tjenesten.