Revolusjonerende bærbar-mus

Revolusjonerende bærbar-mus

Helt nytt pekeredskap spesielt utviklet for bærbare.

Når styreflaten føles mer som en begrensning, finnes det nå et alternativ.

Mange skulle ønske at måten å styre pekeredskapet på en bærbar pc liknet mer på en tradisjonell mus, slik vi er vant fra desktop-miljøet.

Mange har forsøkt - alt fra Logitechs TrackMan Portable til IBMs røde styreknott TrackPoint.

Selv Apple hadde en integrert trackball i sine tidlige bærbare maskiner - før dagens TouchPad ble oppfunnet.

Les også: Magic Mouse for Mac

Nå lanserer firmaet Swiftpoint en nett liten sak som på mange måter minner om en fulverdig mus, men som håndteres mer som en penn. Og de lover samtidig at Swiftpoint Mouse er 30-40 prosent mer effektiv enn en TouchPad.

Vanlige mus-operasjoner som venstreklikk og høyreklikk har egne taster. Dessuten er det et rullehjul. Og ingen ledninger - musen er trådløs.

Les også: Fikser trådløst tastatur-trøbbel

Egen mikroskopisk liten usb-dongle står for signaloverføringen og dobler også som ladestasjon. Ikke mer enn 30 sekunders hurtiglading skal til for en times bruk.

En annen fiffig funksjon er at musen er magnetisk. Den festes magnetisk til ladepunktet - men også inkludert er en transparent folie som kan limes til datamaskinen, som også har en liten magnetisk flate der musen kan parkeres og ikke vil stikke av fra.

Du kan lese mer om Swiftpoint Mouse her . Musen kan forhåndsbestilles for cirka 70 euro - drøyt 500 kroner. Dette inkluderer en liten forhåndsrabatt. Forventet levering er i løpet av juli.

Demo-video under.

PS: Musen er designet for høyrehendte.

Les om: