Ring med Skype over 3G-nettet

Ring med Skype over 3G-nettet

Skype 2.0 til iPhone lar deg ringe gratis til andre Skype-brukere over mobilnettet ut 2010.

Skype har lansert en ny versjon av sin iPhone-applikasjon som gjør det mulig å ringe andre Skype-brukere over et 3G-mobilnettverk.

TEST:

Umoden Skype til iPhone

Foreløpig er det gratis å ringe over 3G-nettet, men neste år vil Skype begynne å ta betalt for samtalene. Samtaler over trådløsnettet vil forbli kostnadsfritt.

Med den nye oppdateringen til Skype vil eiere av alle iPhone-modeller samt andre- og tredjegenerasjons iPod touch kunne ringe med Skype. iPod touch krever et kompatibelt hodesett med mikrofon for å ringe, og siden den mangler 3G, kan den bare ringe over wlan.

Du vil selvsagt måtte betale kostnader for bruk av datatrafikk i mobilabonnementet ditt.

LES OGSÅ:

Apple åpner for ip-telefoni på iPhone

Lyd i cd-kvalitet

Blant andre nyheter i den nye Skype-versjonen er forbedret lyd ("cd-kvalitet") i Skype-til-Skype-samtaler. iPhone-programmet har også en indikator som viser når det er best å ringe. Programmet skal også ha raskere oppstartstid, ifølge Skype.

Skype-brukere med Symbian-telefoner kan allerede ringe over 3G-nettet. En versjon for Android skal være under utvikling.

Skype for iPhone versjon 2.0 er gratis og lastes ned fra App Store her. Applikasjonen krever iPhone OS 3.0 eller senere.

LES OGSÅ:

iPhone med visuell telefonsvarer