Rydd i kabel-salaten - del 2

Rydd i kabel-salaten - del 2

I del 1 av artikkelen fikk vi ryddet opp under bordet - nå tar vi tak i båndsalaten oppå bordet.

Båndsalaten som skapes av alle ledninger til og fra Mac-en og diverse eksterne enheter som harddisker, printere, skannere og så videre, er både udelikat som støvsamler og upraktisk som snublefelle.

I første del av denne artikkelen omtalte vi en både fin og praktisk boks som kan brukes som kabel- og strømforsyningssamler på gulvet. Nå tar vi tak i alle kabler som ligger oppå bordet.

LES OGSÅ: Rydd i kabel-salaten - del 1

På den ene siden er det kanskje noe sjarmerende ledig med å ha noen ørepropper liggende og slenge ved siden av den bærbare maskinen på bordet. Kanskje du synes det er noe forførende ledig ved iPod-kabelen eller museledningen der de ligger og krøller seg ved siden av. Det hele kan imidlertid tippe over. Dersom du er klar for en mer ryddig tilværelse så har BlueLounge en løsning parat.

CableDrop er en kjekk liten sak hvis overordnete funksjon er noe så beskjedent som å holde kabler og ledninger på plass. Hverken mer eller mindre. Ved ettertanke så er kanskje planen at de skal se bra ut også. Hovedsaken er at de fungerer.

De er halvkule-formete og laget av føyelig plast-materiale som tillater at ledninger klipses fast til de. I diameter er de beskjedne cirka 29 millimeter store, og de har en klistreflate på baksiden som tillater fast fiksering til strategiske punkter.

CableDrop kommer i seks forskjellige fargealternativer - fra ungdommelig gult, rosa eller lime, til mer konservative hvitt, terracotta og antrasitt. Hver pakke à seks kommer i disse to forskjellige palettene: Sprek eller rolig. Og en sixpack koster ikke mer enn cirka 10 dollar (ca. 63,- kroner eks. frakt). Kjøpes via BlueLounge her .

Les om:

Komponenter