Rydd Mac-skrivebordet automagisk

Rydd Mac-skrivebordet automagisk

TIPS: Programmet Clean gjør jobben du ikke orker.

Mange, meg inkludert, har en tendens til å fylle opp skrivebordet med skjermdumper, nedlastede filer og annet dilldall. Plutselig er det stappfullt - og livet blir fullstendig kaos.

Å rydde skrivebordet kan være kjedelig, og det er ikke alltid man har tid til det heller. Det er her programmet Clean kan være en nyttig hjelper.

Mac-programmet, som er gratis, flytter filene dine fra skrivebordet ditt til en spesifisert mappe på harddisken, hvor de så blir gruppert etter dag eller måned.

Flytter filene automatisk

Du kan få Clean til å rydde automatisk en gang om dagen eller en gang i uken, eller du kan tvinge det til å kjøre når som helst bare ved å klikke på knappen "Clean now".

Nå er det ikke nødvendigvis sånn det ikke skal ligge noen filer på skrivebordet. Heldigvis har Clean tenkt på det også. Det er nemlig mulig å få programmet til å overse filer med etiketter, slik at de merkede filene forblir på skrivebordet, mens resten skyfles unna.

Clean er et lite og enkelt program som gjør akkurat hva den lover, men husk at du bør organisere skrivebordsfilene også etter at de er flyttet. Det blir litt som å dytte hybelkaninene under sofaen - ingen ser dem, men du vet at de er der...

Last ned Clean fra Mac App Store her (gratis). Systemkravet er OS X 10.5 eller senere.

Les om:

Komponenter