Rykte om større MacBook Air

Rykte om større MacBook Air

Kommer det snart en ny MacBook Air med større skjerm?

I den evige Apple-rykteflommen svirrer det nå et rykte om at Apples superlette MacBook Air snart kommer med større skjerm.

Siden MacBook Air ble lansert i fjor har den bare vært tilgjengelig med 13,3-tommers skjerm. Det gjelder også den oppdaterte modellen som kom i oktober.

LES OGSÅ: MacBook Pro: Penere, men hvor mye bedre?

Men nå ser det ut til at Apple fortsetter å kjøre sitt eget løp når det gjelder små og lette bærbare pc-er. For mens Windows-verdenen fylles opp av stadig flere minibærbare med liten skjerm, gjerne helt ned mot sju tommer, følger Apple et annet konsept: tynn og lett, men med større skjermflate enn de typiske minibærbare pc-ene.

De nye ryktene stammer fra det taiwanske webstedet Apple.pro, melder Macworld Sverige. Ifølge ryktene er det altså en ny 15-tommers MacBook Air underveis, eller kanskje mer korrekt en MacBook Air med 15,4 tommers skjerm.

Da gjenstår det å se om det er hold i ryktene fra Taiwan. Men webstedet har angivelig høy status som ryktespreder ettersom det var først ute med bilder av den nye MacBook Pro i fjor sommer.

Les om:

Komponenter