Rykter om norsk iPhone 4-lansering

Rykter om norsk iPhone 4-lansering

Men Apple har ennå ikke bekreftet dato.

Da Apple-sjef Steve Jobs presenterte iPhone 4 i begynnelsen av juni lovte han at 18 land, deriblant Norge, ville få telefonen i juli.

De siste dagene har det versert flere rykter om når en eventuell lansering vil finne sted.

Nettstedet Electronista hevder datoen er fredag 23. juli. Dette har nettstedet fra en kilde i et kanadisk mobilselskap, som også hevder at lanseringen kan fremskyndes dersom flere operatører går sammen om det.

Kommer med hvit iPhone?

Ellers skriver nettstedet AppAdvice at den utvidede europeiske lanseringen vil finne sted lørdag 31. juli.

Datoen kommer fra mobiloperatøren Orange i Sveits. AppAdvice påpeker imidlertid at lørdager ikke er typiske lanseringsdager for iPhone, men mener det er sannsynlig at den faktiske europeiske lanseringen vil skje en gang etter 15. juli, rundt samme tid som den hvite iPhone-modellen blir tilgjengelig for salg.

Stille før stormen

På norske diskusjonsfora svirrer det rykter om både 23. juli og 30. juli. Enn så lenge vil hverken Apple eller norske mobiloperatører bekrefte noen dato. Det eneste som er sikkert er at iPhone-fansen nå venter i spenning.

Svenske Telenor begynte i går å ta i mot forhåndsbestillinger på 16GB-modellen, til tross for at lanseringsdato ennå ikke er klart.

iPhone 4 ble lagt ut for salg i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Japan den 24. juni.

Komponenter