Rykter om ny iMac og MacBook

Rykter om ny iMac og MacBook

iTablet-feberen er gått ned. Nå ryktes det i stedet om nye Mac-modeller i løpet av de neste ukene.

Rykter omkring nye Mac-modeller har veltet inn den siste tiden. De siste gjelder spesifikasjonene på en ny iMac og en bedre og billigere MacBook.

iMac med sd-kortleser og firekjerner

Det siste ryktet kommer fra franske Mac4ever, hvis kilder hevder å ha flere detaljer omkring maskinvaren i en ny og billigere iMac.

For det første forventes det at iMac-en skal få et nytt og slankere design. Den skal dessuten få sd-kortleser - akkurat som siste MacBook Pro. Ifølge nettstedet kommer dette også til å bli Apples første iMac med firekjerners prosessor.

Mac4ever påstår også at Apple kommer til å lansere en ny mus med touch-funksjonalitet, samt en ny fjernkontroll i aluminium, skriver Macworld.se.

LES OGSÅ:

TEST: MacBook - Billig og bedre

Slankere MacBook i plast

Samtidig påstår AppleInsider at en ny MacBook-modell kan komme til å bli lansert samtidig med de nye iMac-ene.

Tidligere har det blitt spekulert i at den hvite modellen i plast skal få det samme aluminium-designet som MacBook Pro. AppleInsiders kilder hevder imidlertid at den hvite plasten vil bestå. Den nye modellen forventes derimot å komme i et slankere design med Apples nye innebygde "superbatteri".

MacBook er Apples billigste bærbare Mac. MacBook-en ble sist oppgradert før sommeren, da med raskere prosessor og større harddisk - og en pris på 8 990 kroner.

Les om:

Komponenter