Samme bokmerker overalt

Samme bokmerker overalt

Brukertips: Foxmarks er nettleser-tillegget du ikke klarer deg uten.

Foxmarks er et gratis nettlesertillegg som automatisk synkroniserer bokmerkene dine på tvers av datamaskiner og nettlesere. Det vil si, du kan ha de samme bokmerkene «overalt», hjemme som på jobb, selv om du bruker både Firefox, Internet Explorer og Safari.

Hvis du ønsker (eller tør) det, kan passord som du bruker på diverse nettsider også synkroniseres. I tillegg kan du logge deg inn på Foxmarks nettsider og få tilgang til bokmerkene dine der.

Synkronisering

For å laste ned og installere tillegget, går du til download.foxmarks.com. Du er også nødt til å registrere deg som bruker. Dette kan du gjøre i installasjons-veiviseren.

Programmet er enkelt å bruke. Det eneste du må passe på er at du synkroniserer riktig vei. Du kan laste opp bokmerkene dine til kontoen din, og du kan laste de ned fra kontoen din. Sistnevnte er lurt på en helt "fersk" nettleser. Pass på så du ikke overskriver i feil retning!

PS: Foxmarks skiftet nylig navn til Xmarks. Men fordi Xmarks foreløpig ikke støtter for Internet Explorer og Safari, viser vi dere foreløpig bare "gamlemåten". Prøv det selv!

Foxmarks fungerer med følgende:

  • Firefox 2 og 3 for Linux, Mac og XP eller Vista
  • Safari 3 for Mac OS X 10.5
  • Internet Explorer 6 eller 7 for XP og Vista