Se Wacoms mini-penn for iPhone

Se Wacoms mini-penn for iPhone

Bruker hodetelefon-stikket som parkeringsluke.

Foretrekker du penn fremfor fingre til iPhone?

Da har Wacom en hendig liten sak til deg.

Enten man føler fingrene er for fete for den finslige iPhone eller man gjerne ønsker å være litt mer kreativ og tegne på en iPad mini - det er alltids et argument for at ikke fingrene du er utstyrt med fra naturens side, skal være eneste angrepsmetode på Apples berøringsskjermer.

Og selv om Apple insisterer på at moder jord vet best og at din egen kropp er alt du trenger for å traktere en iOS-enhet (i tillegg til en lommebok), så finnes det heldigvis slike som Wacom som har et helt vell av varianter innen penner med tupp tilpasset touch-skjermer.

Wacoms Bambus-serie har penner for enhver smak, og nå også en liten fargestift-aktig liten sak kalt Bambus stylus mini. Kun 4,7 centimeter lang, men det er kanskje alt du trenger. En hendig liten propp sitter i en liten løkke og kan forankres i audio jack-hullet for transport.

Seks forskjellige farger kan man dessuten skilte med, og selv om en iPhone er sort/hvit, finnes det alltids fargeprektige omslag og etuier som man kan fargekoordinere mot. Den fargede delen er i mykt gummi som skal være behagelig for fingrene, og for ulik pennekontroll så kan du bytte ut splitten - eller tuppen, om du vil.

Prisen, dersom du bestiller direkte fra Wacom, blir på 16 britiske pund inkludert rimeligste frakt - da kommer totalprisen i norske kroner på rundt 150, og dermed altså under den magiske 200 kronersgrensen for avgiftsfritak. Tilgjengelig umiddelbart.

Du kan lese mer om Wacoms Bambus mini-penn her . Bestill direkte fra Wacom her .

Se en promo-video for Bambus Stylus-serien til Wacom nedenfor. Via Wacom

Les om:

Komponenter