Selger Latitude for 40 millioner

Selger Latitude for 40 millioner

Sjekk hvilken bærbare pc videregående-elever i Troms skal bruke.

Dell og Bedriftssystemer har inngått en fireårig rammeavtale med Troms fylkeskommune om leveranse av skole-pc-er til fylkets 15 videregående skoler.

Avtalen varer i fire år og har en verdi på opptil 40 millioner kroner. Avtalen omfatter cirka 2600 pc-er årlig. Dette skriver Dell i en pressemelding.

Dermed ser det ut til at videregående-elever i landets nest nordligste fylke får sjansen til å lære derivasjoner og presens partisipp med en Latitude 3330 på fanget. Maskinen er liten og forholdsvis billig, med i3, i5 og Celeron-prosessor, ti timers batteritid og 13-tommers skjerm.

Dessverre for elevene fikk maskinen dog ganske hard medfart da den ble anmeldt i PC World tidligere i sommer. Maskinen er for dårlig utstyrt til multimedia og spill, mener PC World-tester Yardena Arar, som ga pc-en to av fem stjerner i anmeldelsen.

Latitude 3330 skal koste fra 4700 kroner i Norge.

– Disse pc-ene blir en oppgradering av eksisterende materiell, og de første maskinene skal være klare til skolestart i august. Vi ser frem til å støtte Troms fylkeskommune og deres videregående elever og lærer med kvalitets-pc-er de kommende årene, sier Mette Westby i Dell til sin egen webside.

PS: Samtidig har Dell lansert sin "Dell Mobile Computing Cart", et slags rack på hjul, hvor man kan oppbevare og ladde opptil 30 Latitude-maskiner av gangen. Sjekk løsningen her!

Komponenter