Sengesett for iPod-fansen

Sengesett for iPod-fansen

Postordrebutikken Ellos har lansert et noe spesielt sengesett.

Dessverre for Ellos, og Apple-tilhengere som hadde problemer med å finne den perfekte gaven før jul, ser det ut til at selskapet ikke rakk å lansere det nye sengesettet i tide til julesalget.

Men nå er altså det nye sengesettet klart for bestilling. De som ikke får nok av iPhone eller iPod Touch til daglig, kan nå også tylle seg inn i en iPod Touch nattestid. Hele oversiden av dynetrekket viser hovedmenyen fra en iPod Touch. Putevaret er til stor del sort, men også der har man funnet plass til å plassere et trykk av en iPod Touch. Laken må kjøpes utenom, og med alt annet i sort, kan det kanskje være spennende å kombinere med et Apple-hvitt laken som kontrast?

Sengesettet er tilpasset dyner i størrelse 150x200 centimeter, og passer nok dermed ikke for alle.

Det kan bli spennende å se hvor lenge sengesettet blir værende i Ellos sortiment, all den tid settet faktisk selges under navnet iPod, og at man på selve dynetrekket har både iPod-navnet, App Store og iTunes. Apples advokater har muligens fortsatt juleferie, og føler du for å handle inn sengesettet kan det muligens være en fordel å handle raskt.

Sengesett Ipod koster 349 kroner og kan bestilles fra Ellos nettside.