Shine skinner på iPhone

Shine skinner på iPhone

Nydelig vær-app endelig i Norge.

Shine. Vær. App. Enkel. Elegant.

Vi liker denne appen. Ingen avanserte innstillinger eller funksjoner. Glem relativ fuktighet, duggpunkt og doppler-radar. Shine gjør det enkelt.

Shine ble en slags ny referanse-standard for eleganse og brukbarhet hva gjelder apper for iOS da den ble lansert i USA for en liten stund siden. Nå er Shine endelig tilgjengelig internasjonalt - vær forberedt på å ha funnet din nye, foretrukne vær-melder på iPhone.

Grafisk elegant, men likefult informativ. Du kan legge inn en rekke lagrede geografiske posisjoner, og også bruke den innebygde GPS-en til å finne din nåværende posisjon som grunnlag for værmeldingen.

Du kan søke opp lokale steder rundt omkring i det ganske land, men lokalsøk vil fort lagres som nærmeste tettsted. Sveip over posisjons-bjelken øverst for å bytte mellom lagrede steder.

Hjem-skjermen viser aktuell status med ikon for været, vindhastighet og sannsynlighet for nedbør samt korttidsvarsel for kveld og morgendagen. Sveip nedover for å kalle opp mer detaljert varsel i tre timers intervaller for en uke fremover. Om du vil kan du endre dette til times-basis i innstillingene.

Klikk tannhjul-ikonet øvers for å aksessere innstillingene for appen. Her kan du velge metriske måleenheter for temperatur og vindhastighet. Det er meningen man skal kunne bytte mellom 12-timers og 24-timers tidsvisning.

De internasjonale værdataene blir faktisk levert av Yr.no. Sånn apropos. For USA det er National Weather Service som står bak værprognosene.

Du kan kjøpe Shine for iPhone, iPod Touch og iPad for 6 kroner fra iTunes AppStore her .

Og forøvrig finner du Yr for iOS med værmelding for 7 millioner (!) steder i verden gratis her .

Via AppThat

Se en video-anmeldelse av den (originale) amerikanske versjonen av Shine under.

Les om:

Komponenter