Siste iSlate-spekulasjon

Siste iSlate-spekulasjon

Er dette Apples nye kreasjon?

Mens vi teller ned sekundene til Apples produktlansering onsdag kveld, koster vi på oss et siste lite tanke-eksperiment på hva som venter oss. Bildet ovenfor dukket opp på nettet, og likner på et annet bilde man har sett tidligere. Og en viss troverdighet må man tillegge det.

10 tommer

Formfaktoren på iSlate-tavlen ser ut til å være en 10-tommers skjerm som er nesten utfallende, med kun en tynn aluminiumsramme rundt. Det virker noe mistenkelig at skjermen ikke er skrudd på, noe som ville kunne si en god del om hvor sannsynlig det er om bildet er fake eller ikke.

Stor iPhone?

Til en viss grad kan man si at dette svarer til enkelte rykter som tilsier at iSlate likner på en stor original iPhone. Også volumknappen likner på iPhone-typen.

Dock

Videre kan det se ut som om ryktene om en horisontal og en vertikal docking-kontakt kan være sanne, om en tør utfordre den tanken. Det er vist en horisontal dock-kontakt, og det er forventet at Apple vil levere docking-stasjoner for å holde enheten i en oppreist posisjon.

Utover dette er det ikke så mye annet man kan spekulere i. Tavlen virker slank, og med et bak-kabinett av hardplast. Dette høres også troverdig ut med tanke på radiosendere og annet trådløst utstyr som trenger kontakt med utenomverdenen.

Da gjenstår det bare å vente på onsdagen for å se om vi har gått på limpinnen...

Les om:

Komponenter