Siste runde: Vinn hjemmekontoret

Siste runde: Vinn hjemmekontoret

Nå er det finale. Ta Computerworlds it-quiz og vinn Norges RÅESTE hjemmekontor her!

Computerworlds hjemmekontorkonkurranse nærmer seg mål, og premiebunken tar seg stadig opp: Vi har nå fått inn et kryptoadapter fra selskapet Hiddn. Du kan vinne det og resten av Norges råeste hjemmekontor i sommerens it-quiz i Computerworld.

- Adapteren gjør at du kan kryptere minnepinner, forklarer Tormod Fjellgård fra HDD. Enheten ser ut som en klassisk stasjonær telefon, bare uten telefonrør og selvfølgelig mye mindre. Den har er talltastatur for pinkodetasting, og i bunnen setter du inn et medfølgende smartkort med tilfeldig generert nøkkel. På toppen setter du inn USB-minnepinnen du vil kryptere.

Det følger også med et reservesmartkort, et ”utnullingssmartkort” og puk-kode om ting skulle skjære seg. Reserveløsningene og puk-koden anbefales naturlig nok å holdes gjemt.

Fra før rommer premien blant annet en bærbar pc med docking fra HP, diverse nettverksutstyr inkludert videokonferansekamera (etter forerspørsel fra en av våre Facebookbrukere) fra Cisco og mye annet snadder.

- Dette er en unik anledning til å få en "top notch" hjemmekontorløsning til verdi av opp mot en kvart million, sier Computerworlds redaktør Henning Meese om konkurransen.

Fire delkonkurranser

For å delta i trekningen av hjemmekontoret må du svare riktig på alle spørsmål i totalt fire delkonkurranser. Foreløpig er tre av fire lagt ut, den fjerde kommer snart.

START DELKONKURRANSE 1 HER

START DELKONKURRANSE 2 HER

START DELKONKURRANSE 3 HER

START DELKONKURRANSE 4 (FINALEN) HER

Bli tilhenger av vår Facebook-side for å følge med på når neste konkurranse slippes. Vi kommer også til å trekke vinnere per konkurranse, ha diverse aktiviterer rundt konseptet hjemmekontor og markere milepæler både i forhold til antall deltakere og tilhengere på Facebook. Og selvfølgelig tipse dere om gode saker som publiseres på Computerworld.

Møbler, utstyr og abonnement

Hjemmekontoret vil bestå av en bærbar pc med dokking fra HP, to høykvalitetsskjermer fra velrennomerte Eizo, raffinert lydanlegg fra Harman Kardon, komplett tele- og bredbåndsløsning fra TDC, mobiltelefon og nettbrett sponset av TDC, projektor og lerret fra Presentasjonsdata, NAS fra Qnap, skriver fra Lexmark, kontormøbler fra Staples og programvare fra Adobe. Og fullversjon av Microsoft Office, som seg hør og bør.

Som om ikke dette skulle være nok, kommer også pakken med ryggdekning gjennom en full service- og supportavtale fra Teknograd. Steelseries leverer periferi som hodesett, tastatur, mus og musematte. HDD sikrer hjemmekontoret ved å kryptere harddisken i laptopen og leverer et kryptoadapter for minnepinner. Eurosecure stiller med brannmur, antispam, antispyware og antivirus i en treårig lisens på Eset Smart Security.

Kontoret får også solid nettverksutstyr, blant annet en trådløs-N VPN gigabit ruter med brannmur fra Cisco, en 8-ports gigabit ethernet svitsj med Power over Ethernet (300-serien) fra samme leverandør og selvfølgelig videokonferanse via Cisco PrecisionHD™ USB-kamera og 6 mnd prøveabbonement på Movi.

Vi kommer til å ha endel aktiviteter og oppdateringer på innhold i hjemmekontor-pakken på vår Facebook-gruppe, så det er en klar fordel å like denne i konkurranseperioden. Dersom du vil bli venn med Computerworld, trykk på Liker-knappen under.

Komponenter