Sjekk veimeldinger med iPhone

Sjekk veimeldinger med iPhone

Vil du vite hvordan påsketrafikken er?

Veimeldinger er et svært nyttig nytt verktøy til din iPhone som gir deg oppdatert informasjon om trafikk- og veimeldinger for alle europaveier, riksveier og fylkesveier i hele Norge.

Trafikk- og veilmeldingene hentes direkte fra Statens Vegvesen. Du kan skreddersy din personlige veimeldingsrapport ved å legge til ønskelige regioner (fylker), samt velge hva slags meldingstyper du ønsker å motta. Du kan også sende meldingene via e-post til venner eller bekjente.

LES OGSÅ:

Ukens iPhone-rykter

Programmet er ganske enkelt å bruke. For å oppdatere datagrunnlaget rister du bare på telefonen. Det enkelt å tilpasse veimeldingene, men kommer du borti "Velg alle" ved en feiltakelse er du nødt til å fjerne én og én manuelt - litt tungvint. Det å sende meldinger via e-post er heller ingen sak.

Det vi imidlertid savner, er en GPS-funksjon som gjør at man kan få opp veimeldinger etter hvor man befinner seg i landet. Mulighet for å sende veimeldingene via tekstmelding hadde også vært kjekt. Dette blir muligens enklere å få til når iPhone OS 3.0 kommer.

Veimeldinger er laget av Apps. Det koster 17 kroner og kan lastes ned fra App Store.

LES OGSÅ:

App Store plagiat-plages

Les om:

Komponenter