Skarpskytterbriller til spillere

Skarpskytterbriller til spillere

SteelSeries samarbeider med GUNNAR Optiks, og lanserer Scope Pro Gaming Eyewear.

SteelSeries Scope-brillene fås både med og uten styrke, og er laget med linseteknologi som skal øke den visuelle effekten, utholdenheten og gjøre det mindre slitsomt for øynene å spille intense spill.

Reduserer belastningen på øynene

Samarbeidet mellom GUNNAR og SteelSeries har resultert i en spesiallaget brille med større, utvidet linse og en lett, komfortabel innfatning. Brillene gir spillere en visuelt forbedret opplevelse, samtidig som belastningen på øynene blir mindre anstrengende, heter det i en pressemelding.

LES OGSÅ:

En drøm av en spillmaskin

- Vi har bygget vårt merke på den overbevisning at spillere vil ha utstyr og tilbehør som gir dem et konkurransefortrinn og øker spillopplevelsen, sier Bruce Hawyer, sjefen for SteelSeries.

- SteelSeries Scope er et resultat av den overbevisningen og vårt strategiske samarbeid med GUNNAR, sier Hawyer.

Visuelle fordeler

Brillene har større linser som skal utvide synsfeltet og samtidig gi mer stabil fokusering. Dette oppnås gjennom GUNNARS i-AMP-linseteknologi, en optisk plattform som inkluderer følgende komponenter for å gi visuelle fordeler:

  • iONik linsefargetone som optimerer lysgjennomstrømning og fargekontrast, og filtrerer ut sterkt lys og reduserer øyebelastning.
  • i-Fi multilags linsebelegg filtrerer lyset og beskytter linsen, med antirefleksegenskaper som begrenser distraherende gjenskinn.
  • diAMIX linsemateriale som skal gi optisk krystallklar synsopplevelse med ultralette, ergonomiske egenskaper.
  • fRACTYL linsegeometri imiterer naturen for å styrke hornhinnens naturlige fokuseringsegenskaper.
  • Briller med styrke i Scope-innfatning kan bestilles via Carl Zeiss Vision.

LES OGSÅ:

TEST: CM Storm Inferno - Rask, presis og konfigurerbar spillmus

SteelSeries Scope Pro Gaming-briller koster rundt tusen kroner (tillegg hvis man skal ha styrke i dem), og kan bestilles både hos SteelSeries.com og GUNNARS.com.

PC World har briller fra Gunnar Optiks inne til test, og vil komme med en test og gjennomgang av brillenes egenskaper.

Les om: