Skjermproblemer i nye MacBook Air

Skjermproblemer i nye MacBook Air

De vanlige barnesykdommene melder sin ankomst.

Flere som var raskt ute med å kjøpe Apples nye MacBook Air melder nå om problemer med sine nye datamaskiner, deriblant merkelige feil på skjermen og systemkrasj.

De første rapportene kom fra nettstedet Cult of Mac i forrige uke, og våre amerikanske Macworld-kolleger har også sett problemene på sine egne testmaskiner. På Apples diskusjonsforum finnes det en tråd hvor saken diskuteres, men ifølge Cult of Mac er ikke denne like stor som ved problemer med andre Apple-produkter.

I tillegg til grafikkproblemer som flimring, samt merkelige striper og farger på skjermen, sliter noen også med systemkrasj (såkalte "kernel panics")

Apple har allerede sluppet en grafikkoppdatering for nye Air, men hvorvidt denne gjør susen for alle brukere vet vi ikke. Skjermproblemer er ikke et uvanlig fenomen når Apple lanserer nye datamaskiner. Flimring, gult bilde og striper i skjermen er blant de vanligste feilene.

Vi anbefaler at du tar kontakt med Apple eller din lokale Apple-forhandler dersom du opplever problemer med din nye MacBook Air.

Komponenter