Skjerpet kamp om utviklerne

Skjerpet kamp om utviklerne

Apple skryter av iPhone-utviklerne i denne videoen.

Kampen om utviklerne for de nye smarttelefonene tilspisser seg. Microsoft tilbyr nå penger for å få overført iPhone-apps til sin plattform, og Googles Android begynner også å få vind i seilene. Da gjelder det å smøre tykt på.

Utviklere! Utviklere! Utviklere!

De som ikke har sett den beryktede videoen av den svette Microsoft-toppsjefen Steve Ballmer, bør svinge innom YouTube.

LES OGSÅ:

Dette skiller iPad med og uten 3G

Du vet, den videoen der han hopper opp og ned på scenen under en utviklerkonferanse og skriker: Developers, developers, developers!

Reality Distortion Field

Apple-sjef Steve Jobs på sin side sparer heller ikke på kruttet, om enn i en litt mer sofistikert innpakning. Nylig ble iPhone-utviklere oppvartet under den årlige WWDC-utviklerkonferansen. Og den store nyheten var det nye operativsystemet for mobile enheter, iOS 4.

Jobs, som blant annet presenterte den nye iPhone-modellen under sin åpningstale, vet å fremføre sitt budskap. Mannen er til og med kjent for å forvrenge virkeligheten rundt seg slik at alle svelger det han sier rått - det berømte Reality Distortion Field.

Les også: Snart kommer iOS 4

"Smooth operator"

Men tydeligvis er ikke det nok lenger. Eller så er det bare et uttrykk for ren og skjær takknemmelighet fra Apples side. Uansett har Apples pr-maskineri klekket ut denne høyst behagelige videoen for å gi uttrykk for hvor glad de er i sine utviklere.

Les også: Her er nye iPhone

Og det bør de også være - Apple tjener penger både på maskinvare- og programvaresalget. Men iTunes App Store er en ubetinget suksess med sine snart 100 millioner tilgjengelige enheter. Ikke rart det frister å droppe Flash til fordel for Objective-C.

Apples skrytevideo beregnet for utviklere under. Får ikke du også lyst til å utvikle for iPhone etter å ha sett dette?

Les om:

Komponenter