Skjul Messenger-status på Facebook

Skjul Messenger-status på Facebook

BRUKERTIPS: Sliter du med at Messenger-statusen din automatisk deles på Facebook? Slik stopper du det.

Da du oppgraderte til 2011-versjonen av Windows Live Messenger, fikk du tilbud om å koble tjenesten med andre sosiale medier som for eksempel Facebook, Myspace osv. Men det de fleste ikke visste var at det ville medføre at deres Messenger-status ville bli publisert på Facebook-siden deres.

LES OGSÅ:

Gjør pc-ene billigere - men tregere

Ettersom de fleste bytter Messenger-status ofte, kan den hyppige endringen av Facebook-statusen være til irritasjon for dine kontakter. Det er også litt vanskeligere å skille mellom de ulike kontaktgruppene.

LES OGSÅ:

Slik må du sikre Facebook

Hvis du ønsker å bryte den tette integrasjonen mellom Windows Live Messenger- og Facebook-kontoen, kan du gjøre følgende: Trykk på Facebook-logoen i statusfeltet eller nederst til høyre i programvinduet i Windows Live Messenger. Dette vil bringe opp et nytt vindu. I det nye vinduet fjern merket i sjekkboksen for Del Windows Live-statusmelding og -aktiviteter med mine Facebook-venner (se skjermbilde). Ikke glem å trykke på Lagre-knappen for at endringene skal tre i kraft.