Skolestart i nettbutikken

Skolestart i nettbutikken

Nytt datautstyr er et selvsagt pensum til skolestart. Vi har sjekket studenttilbudene i landets største nettbutikker.

Mange velger å handle skoleutstyret på nett, og det gjør de lurt i ettersom det er her du ofte finner de beste tilbudene.

Vi har tatt på oss kamuflasjen og simulert en student på jakt etter gode pakketilbud og rabatter for studenter.

Ideen var å finne frem til en gunstig bærbar pc, en ekstra skjerm på minst 19 tommer og en skriver med ekstra blekk eller toner.

Som fiktiv student har vi selvsagt tatt høyde for design og brukervennlighet på sidene. Om det er lett å finne frem. Dessuten har vi vurdert tilleggstjenester på nettsidene, som mulighet for å sammenligne produkter, produktinformasjon og ranking, og om det er mulig å betale produktet i avdrag, noe som kan komme til nytte for en fattig student.

Vår student lot seg lokke av leverandørenes annonserte tilbud, og har ikke gått i dybden på hele produktspekteret. Slik sett tyder alt på at studenten på ingen måte er utlært i handelsfaget.

Om testen
De ulike nettbutikkene er testet gjennom en stikkprøve første uken i august. De er kun vurdert utfra brukervennlighet og design, med tanke på studenter, og ikke vurdert i forhold til priser på produktene, betalingsrutinger eller leveringstid.

NESTE SIDE: Komplett.no

Les om: